Sunday, February 5, 2012

About Us - Rossa Avon Teams


About Us

Rossa Avon Teams

Kami mencari sesiapa sahaja di luar sana, Perempuan ataupun Lelaki sebagai Wakil Avon / Sales Leader di tempat anda untuk mendapat peluang pendapatan bersama AVON. Banyak Bonus serta Insentif yang menakjubkan disediakan oleh AVON.

Seperti yang kita ketahui, Produk AVON memang terkenal di seluruh dunia, bermutu tinggi dengan harga yang berpatutan. Semua orang boleh memilikinya.

Sebagai Sales Leader (SL) anda dapat menaja / melantik orang lain menjadi Wakil Avon di bawah anda dan membimbing mereka hingga berjaya. Menangi Bonus sehingga RM 12,750++ di bawah Program Bonus Pembangunan disediakan khas untuk Sales Leadership. SL juga boleh mendapat bonus dari hasil jualan Wakil Avon yang mendaftar di bawah anda. SL akan diajar bagaimana melatih Wakil Avon di bawah jagaan anda untuk berjaya dalam perniagaan Avon.

Kami di Rossa Avon Teams, sedia membantu anda mendaftar sebagai Wakil Avon / Sales Leader.
Yuran Pendaftaran menjadi Wakil Avon adalah sebanyak RM 15.00 seumur hidup. Nilai yang kecil tapi boleh mengubah nasib seseorang menjadi seorang yang berjaya. Untuk membantu anda supaya anda tidak perlu ke Butik Avon untuk mendaftar, kami boleh dan bersedia membantu anda mendaftar secara ONLINE.

Setelah mendaftar anda akan di beri Kit Jualan yang mengandungi segala alat latihan yang diperlukan untuk menjayakan perniagaan Avon anda. Pihak kami akan poskan Kit Jualan anda ke alamat yang di berikan. Kami menjalankan kerja dan perkhidmatan kami dengan penuh integriti dan menjamin wang anda selamat.

Jika ada sebarang pertanyaan hubungi 016-364 2692 (Avonova Beauty & Health) atau email kami di avonshop09@yahoo.com

No comments:

Post a Comment